divendres, 4 de juny del 2010

A peu de pàgina, presentem...








Us deixo un record de la presentació d’ahir, 3 de juny del 2010.

Em va presentar l’últim llibre publicat Qui mana aquí? la Regidora del districte Sarrià-Sant Gervasi Sara Jaurrieta.
Fou un acte entranyable per molts motius:
L’assistència de veïns de Sarrià. L'ubicació de la llibreria. L'ambient càlid i agradable que es va obtenir gràcies a Gemma Barrufet -una llibretera amb connotacions de Meg Ryan quan ens interpretava "Tinc un e-mail"- i companyia d'amigues de tota la vida, tot envoltat d'aquell sentiment que ens donen la presència dels llibres, sentiments peculiars que ens fan reviure molts bons moments passats amb un llibre a la mà.
Un motiu principal és que era d'agrair la presentació de la Regidora, dona enfeinada i compromesa: mare jove de dues bessones i amb actitud de servei vers els ciutadans. Jo hi estava molt compenetrada per haver viscut, també, fa uns anys els problemes i alegries del barri de quan vaig fer amb molt goig de consellera municipal d'Ensenyament i de Salut Pública.
Un acte, el d'ahir per recordar sempre amb agraïment i emoció.
Gràcies, Sara, gràcies Gemma, gràcies amics/es, gràcies llibres....

5 comentaris:

  1. Benvinguda al món dels blogs!

    ResponElimina
  2. Felicitats, Victòria!
    Tens una energia increïble:llibres,conferències, blogs,família i molta experiència.I a més a més transmets molt bones vibracions. Gràcies.

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies Pilar i Mey. Vosaltres dues teniu uns blogs que segueixo sempre. Ens felicitem mutuament, doncs i
    seguim...

    ResponElimina
  4. Gràcies, Glòria. Igualment... Tens un blog molt bonic i interessant.I a Criatures.cat també. Som companyes de portal!
    Qui mana aquí? es va llegint molt i tenim la 2a. edició fa pocs dies...

    ResponElimina